September 08, 2008.

Zagreb, 8. rujna 2008. - Nakon što je Iskon prvi od alternativnih operatera na hrvatskom tržištu ponudio nacionalne pakete širokopojasnih usluga namijenjene individualnim korisnicima, razvio je i nove nacionalne pakete namijenjene poslovnim korisnicima. Pod zajedničkim nazivom BIZ.aDSL, Iskon od sada u ponudi ima čak pet novih poslovnih paketa: Basic, Giga, Flat te Web Giga i Web Flat.

Paket BIZ.aDSL Basic je namijenjen tvrtkama koje imaju minimalne potrebe za telefoniranjem i brzim internetom. Paket uključuje 1 GB prometa, a cijena paketa uz najnižu brzinu do 2 Mbps iznosi 64,75 kn. Za male i srednje tvrtke koje imaju značajnije telekomunikacijske potrebe, Iskon je razvio pakete BIZ.aDSL Giga i Flat. Paket Giga uključuje 10 GB prometa po cijeni od 101,64 kn za brzinu do 2 Mbps, dok Flat paket uz istu brzinu, po cijeni od 145,90 kn, omogućuje neograničeno surfanje. Za Basic i Giga pakete cijena dodatnog paketa prometa iznosi 12,30 kn/1GB. Svi paketi omogućuju, dakako, i povoljnije telefoniranje prema trenutno važećem cjeniku Iskonovih telefonskih usluga.

Poslovni korisnici koji osim telefoniranja i pristupa internetu trebaju i smještaj web stranica mogu izabrati jedan od dva paketa koji uključuju i web hosting – Web Giga ili Web Flat. Poslovni paket Web Giga sadržava 30 e-mail adresa i 100 MB web prostora, a Web Flat 50 e-mail adresa i 200 MB web prostora.

Korisnici koji žele veće brzine mogu to ostvariti na svim paketima uz mjesečnu nadoplatu u iznosu od 81,97 kn za brzinu do 8 Mbps, ili 204,92 kn za 16 Mpbs. Svi paketi omogućuju i korištenja bežičnog pristupa internetu putem WLAN modema koji je uključen u paket.

Korisnici koji žele aktivirati nove Iskonove širokopojasne pakete trebaju imati već postojeću telefonsku liniju kod T-Coma za koju će i dalje primati račun za mjesečnu naknadu od T-Coma. Iskon će korisnicima isporučiti ADSL liniju i dodijeliti im dodatni telefonski broj putem kojeg korisnici ostvaruju povoljnije telefoniranje.

Nastavljamo razvijati portfelj naših usluga kako bismo zadovoljili potrebe svih naših korisnika, kako individualnih tako i poslovnih. Iskon je bio i ostao predvodnik u pružanju telekomunikacijskih usluga namijenjenih malim i srednjim tvrtkama, što nova ponuda poslovnih paketa ponovno potvrđuje.“, izjavio je Saša Kramar, predsjednik Uprave Iskona.